ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΕΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 07:00πμ στο Skyfall bar, με θέμα «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΕΣ».

 

Σε περίπτωση  μη απαρτίας, όπως συνήθως συμβαίνει, η δεύτερη και τελευταία συνάντηση για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01 Οκτωβρίου 2023, ώρα 17.30μμ, στο Skyfall bar Αρδηττού & Μάρκου Μουσούρου 1, Αθήνα .

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, θα συζητηθούν και θα ψηφιστούν τα προτεινόμενα από την Νομική Ομάδα της ΕΕΣ άρθρα προς τροποποίηση, σύμφωνα με τις ανάγκες που αναδύονται από το πλαίσιο για την θεσμοθέτηση του επαγγέλματος.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, θα υπάρχουν ανακοινώσεις για την θεσμοθέτηση του επαγγέλματος. Η παρουσία και η συμμετοχή σας είναι εξαιρετικά σημαντικές ιδιαίτερα ενόψει των επερχόμενων εξελίξεων στο θέμα αυτό.

Όλα τα παριστάμενα μέλη της ΕΕΣ μπορούν να ψηφίσουν είτε προσωπικά είτε εξουσιοδοτώντας εγγράφως μόνο ένα άλλο μέλος της Εταιρείας, σύμφωνα με το Καταστατικό.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι, δικαίωμα ψήφου έχουν τα Έγκριτα και Απλά Τακτικά μέλη που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές  υποχρεώσεις τους και για το έτος 2022 – η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να ρυθμιστεί και εκείνη την ώρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα λάβετε σε επόμενες ανακοινώσεις.

Με χαρά θα σας δούμε από κοντά!

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η Πρόεδρος                                                                                   Η Γενική Γραμματέας

Εύα Μεταλλίδη                                                                                 Ανθή Δήμητσα