Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου «Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής»-ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου «Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής»

To Υπηρεσιακό Διοικητικό Συμβούλιο του στην Αθήνα (Τζωρτζ 9) εδρεύοντος σωματείου με την επωνυμία «Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής΄΄(E.E.Σ.) , διορισθέν με την υπ’αρ. 1630/2024 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών καλεί τα μέλη του σωματείου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως-διαδικτυακά με χρήση της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, το Σάββατο, 08/06/2024 και ώρα 07:00πμ. Για την επίτευξη απαρτίας απαιτείται η παρουσία του 1/3 των τακτικών μελών τα οποία είναι ταμειακά εντάξει. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, τα μέλη καλούνται, χωρίς δημοσίευση νέας πρόσκλησης, σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή, 16/06/2024 και ώρα 17:30 στον ίδιο σύνδεσμο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν και για τα οποία θα ληφθούν αποφάσεις, είναι τα εξής:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης

Ενημέρωση από το ΔΣ των πεπραγμένων από της παραιτήσεως του πρώην ΔΣ

Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Εκλογή Νέου ΔΣ

Τοποθετήσεις και προτάσεις μελών ΕΕΣ

Κλείσιμο ΓΣ

 

*Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμειακώς ενήμερα τακτικά μέλη. Όσα μέλη δεν έχουν τακτοποιήσει ακόμα τη συνδρομή (2023) , παρακαλούνται να την καταθέσουν ως τις 06/06. Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν με τη χρήση της ψηφιακής κάλπης «ZEUS» που αποτελεί εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Tο link της πλατφόρμας ZEUS για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία, θα αποσταλεί στα ταμειακώς ενήμερα μέλη μέχρι τις 07/06/2024.

‘Οσα μέλη έχουν προχωρήσει σε κατάθεση συνδρομής για το 2023 παρακαλούνται να αναρτήσουν το καταθετήριο στον παρακάτω σύνδεσμο2https://forms.gle/jQxddzNcGLrfZC7DA ως τις 06/06 ανεξάρτητα αν το έχουν καταθέσει στη γραμματεία της εταιρίας.

Υπενθύμιση:Λογαριασμός Εταιρείας: Alpha Bank IBAN GR3301401100110002002012950.Συνδρομή Έγκριτου Μέλους 79 Ευρώ, Τακτικού Μέλος 54 Ευρώ, Συνδρομή Κέντρου Μέλους, 248 Ευρώ

Τα μέλη που επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το ΔΣ παρακαλούνται ως τις 29/05 να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον παρακάτω σύνδεσμο:https://forms.gle/cp3Jv7Zcbs4fKFYA9

Τα βιογραφικά των υποψηφίων θα κοινοποιηθούν στα μέλη την 1η Ιουνίου.

 

Με εκτίμηση,

Το Υπηρεσιακό ΔΣ

Πρόεδρος: Κατηρτζόγλου Έφη (Ευσταθία),

Αντιπρόεδρος: Κατάκη Μαρία - Λητώ,

Γενικός Γραμματέας: Τσιριγώτης Θεόδωρος,

Ταμίας: Παπαδοπούλου Έφη (Ευφροσύνη),

Μέλη: Ασημάκης Παναγιώτης, Βασιλοπούλου Ρουμπίνη, Κορκοτσέλος Ιωάννης

 

*Να σημειωθεί πως η εξαιτίας της ψηφιακής ψηφοφορίας δεν δύναται το δικαίωμα εκπροσώπησης.