Περιοδική επιστημονική έκδοση της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής «Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ»

Περιοδική επιστημονική έκδοση της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής

«Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ»

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη και συνεργάτες της  Ε.Ε.Σ., 

Το πρώτο τεύχος του νέου επιστημονικού τριμηνιαίου Περιοδικού της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής,  με τίτλο «η Συμβουλευτική σήμερα», βρίσκεται  πλέον στα χέρια μας!

Παρόλες τις δυσκολίες, την αντιξοότητα των ημερών και τη δύσκολη για όλους μας συγκυρία, καταφέραμε με ομαδική δουλειά να δώσουμε επίσημα φωνή στην Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής ενδυναμώνοντας και με αυτό τον τρόπο την παρουσία της.

Στο περιοδικό θα βρείτε συνεντεύξεις, ενδιαφέροντα επιστημονικά άρθρα, πρωτότυπες ερευνητικές μελέτες, βιβλιογραφικές ανασκοπήσεις, που άπτονται του ευρέως φάσματος της Συμβουλευτικής και προάγουν το έργο της σε επιστημονικό επίπεδο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλους εσάς που αγκαλιάσατε με ενθουσιασμό την προσπάθειά μας και σταθήκατε άοκνοι αρωγοί μέχρι το «Τυπωθήτω».  Αξίζει ιδιαίτερη μνεία στο ΔΣ, την Συντακτική Επιτροπή και την Ομάδα Εργασίας του Περιοδικού που εργάστηκαν ατελείωτες ώρες εθελοντικά, με αξιέπαινο πνεύμα συνεργασίας και χωρίς να έχουν τη σχετική πείρα, για να μπορούμε να καμαρώνουμε σήμερα για το αποτέλεσμα. Και βεβαίως, στους προβαλλόμενους συνεργάτες μας που στήριξαν την προσπάθειά μας.

Το πρώτο τεύχος του Περιοδικού μας διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη μας και τα επόμενα θα διατίθενται στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ. Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα γραφεία της ΕΕΣ ή να σας σταλεί ταχυδρομικά, με χρέωση παραλήπτη, κατόπιν συνεννόησης με τη Γραμματεία.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η Πρόεδρος                             Η Γενική Γραμματέας

Εύα Μεταλίδη                         Ανθή Δήμητσα