ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ 2019

Aγαπητοί Συνάδελφοι,      

 

Η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής, γιορτάζοντας παράλληλα τα 25 χρόνια από την ίδρυσή της, με συνεχή παρουσία και δράση στο χώρο της  Συμβουλευτικής, διοργανώνει, σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην ετήσια,  25η Διημερίδα, που θα διεξαχθεί στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στις  2 και 3 Νοεμβρίου 2019, με θέμα:

 

AΓΑΠΗ-ΕΡΩΤΑΣ-ΣΕΞ: το τρίπτυχο της Σχέσης

 

Επισυνάπτεται η Ανακοίνωση, η Αίτηση Συμμετοχής, το Ωρολόγιο Πρόγραμμα, το Πρόγραμμα με  Περιλήψεις των Εργαστηρίων και η Φόρμα Επιλογής Εργαστηρίων.

 

Μπορείτε να επιλέξετε ένα εργαστήριο την ημέρα.

v Παρακαλούνται τα Κέντρα να προωθήσουν το παρόν στους ενδιαφερόμενους.

v Επισημαίνεται ότι όσοι έχουν κάνει Ομαδική Εγγραφή μέσω του Κέντρου που σπουδάζουν θα πρέπει να στείλουν τη Φόρμα Επιλογής Εργαστηρίων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν απευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., και να αναφέρουν το Κέντρο-Κολλέγιο στο οποίο φοιτούν.

v Οι Εισηγητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν Εργαστήρια παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη τη Φόρμα Επιλογής Εργαστηρίων με τις επιλογές τους.

 

Με εκτίμηση,

για την Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής

 

Έβελυν Αγγελοπούλου

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

 

Εύα Μεταλίδη     Ανθή Δήμητσα

Πρόεδρος             Γεν. Γραμματέας

 
      
Λειτουργία γραφείου Ε.Ε.Σ.
Δευτέρα & Τετάρτη 15:00 - 20:00, 
Τρίτη , Πέμπτη & Παρασκευή 10:00 - 15:00
Τηλέφωνο: 2114055774